Vloeronderhoud

Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf is de specialist in de regio Flevoland, ’t Gooi, Utrecht en Noord-Holland voor het professioneel reinigen en onderhouden van uw marmoleum-, houten-, betonnen- of natuurstenenvloeren. Maar ook voor het grondig reinigen van uw tapijt-, of inloopmat.

Vloeren worden door dagelijks intensiefgebruik erg vuil en hebben het zwaar te verduren. Ieder type vloer heeft zijn eigen soort schoonmaakbehandeling en onderhoud nodig. Wij bieden u de beste oplossing wanneer het om het schoonmaken en onderhouden van zowel grote als kleine vloeroppervlaktes gaat.

Wij zijn specialist in het reinigen van tapijten en het onderhouden en schoonmaken van allerlei soorten vloeren.

Tapijtreiniging:

Heeft u een tapijtvloer die vuil is en wilt u nog langer van de warme uitstraling van uw tapijt, tapijtegels, karpetten en inloopmatten genieten? Dan is het zaak om dit type vloer goed schoon te maken en te laten onderhouden. Dagelijks stofzuigen is een must om het tapijt te ontdoen van het stof, zand en ingelopen vuil. Toch weet je niet wat je ziet wanneer het tapijt door ons grondig is gereinigd. Uw tapijt zal een vernieuwde uitstraling krijgen waardoor het er weer een tijd tegenaan kan. Met de juiste reinigingsmiddelen en schoonmaakmethodes krijgen wij alle soorten tapijten weer goed schoon. Zo vereist een tapijt van natuurvezels een andere methode dan een tapijt van kunststofvezels. Door uw tapijt met regelmaat door ons te laten reinigen verhoogt u de levensduur en blijft het tapijt langer mooi.

Natuurstenen vloeren:

Natuurstenenvloeren staan garant voor een lange levensduur, mits ze goed en regelmatig worden onderhouden. Met de beste schoonmaakmiddelen en innovatieve materialen zorgen wij voor een glanzend resultaat, zodat uw natuurstenenvloer altijd in een superieure conditie blijft.:

Marmoleum/linoleum vloeren:

Marmoleum- en linoleumvloeren hebben een lange levensduur en zijn zeer slijtvast. Om de levensduur te vergroten is het noodzakelijk om dit soort vloeren goed te reinigen en eens per jaar in de was te zetten. Na onze behandeling verdwijnen alle doffe plekken en komt de originele kleur van het marmoleum weer naar boven.

Meer informatie over vloeronderhoud?

Heeft u een vraag, of wilt u een offerte ontvangen? Neem direct contact op.
Contact

Werkwijze vloeronderhoud

Afhankelijk van het type vloer is er een behandeling mogelijk om de vloer weer mooi te krijgen. Of bij nieuwe vloeren om deze goed te beschermen tegen het indringen van vuil zodat vlekken voorkomen worden.

Het is lastig om in het kort hier een werkwijze over uit te leggen gezien de hoeveelheid vloeren en de verschillende soorten vervuilingen.

Wij hebben namelijk verschillende vloeren. zoals natuursteen, beton, hout, tapijt etc., zo heeft elke ondergrond zijn eigen aanpak nodig. Daarnaast zijn er ook nog diverse mogelijkheden om de vloeren te behandelen tegen bepaalde aantastingen.

Informeer naar een abonnement voor 1x of 2x per jaar en geniet uw voordelen!

Uw vloeronderhoud laten verzorgen door Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag