Dakgootreiniging

Is uw dakgoot verstopt en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Almere, of in de regio Flevoland, ’t Gooi, Utrecht en Noord-Holland die dakgoten reinigt op een professionele en veilige wijze?

Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf zorgt voor een lege dakgoot en voorkomt hiermee dat er lekkages zullen ontstaan. Dakgoten onderhouden is noodzakelijk om verstoppingen, lekkages en schimmels te voorkomen. Het jaarlijks volledig reinigen van uw dakgoot voorkomt veel ongemakken die onnodige hoge kosten met zich meebrengt. Door de ophoping van vuil en water kan de dakgoot gaan verstoppen, overstromen en in het ergste geval losraken. De goot wordt door het vele vuil en niet goed doorstromende water zwaar en komt onder enorme druk te staan met vervelende lekkages aan bijvoorbeeld uw garage, schuur of afdak.

Om deze verstoppingen en lekkages aan de dakgoot te voorkomen bieden wij de mogelijkheid om de dakgoot eenmalig, of periodiek schoon te maken en te ontdoen van al het bladvuil, mos, takken en overig vuil. In noodgevallen bieden wij een supersnelle service aan die de dakgoot volledig vrij maakt van al het vuil, zodat het hemelwater weer goed kan doorstromen. Met onze professionele en innovatieve hulpmiddelen is uw dakgoot weer snel schoon en stroomt het hemelwater weer goed door.

Voorkomen is beter dan genezen. Wij zullen onze klanten er altijd tijdig op wijzen wanneer een dergelijk onderhoud van de dakgoot noodzakelijk is.

Meer informatie over dakgootreiniging?

Heeft u een vraag, of wilt u een offerte ontvangen? Neem direct contact op.
Contact

Werkwijze dakgootreiniging

Afhankelijk van de hoogte van de dakgoot wordt er gekeken of er doormiddel van de ladder de goten leeg gehaald kunnen worden, of dat er eventueel in samenspraak een hoogwerker zal moeten worden ingezet. Veiligheid staat voorop! Hier wordt met een speciale dakgootschep alle bladeren, mos, takken etc. eruit geschraapt en afgevoerd. Vervolgens wordt er gekeken of alle water weer goed doorloopt en er dus niet al verstoppingen zijn ontstaan.

Informeer naar een abonnement voor 1x of 2x per jaar en geniet uw voordelen!

Uw dakgoten laten reinigen door Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag