Glasbewassing

Wij zijn een glazenwassers- en schoonmaakbedrijf werkzaam in de regio Flevoland, ’t Gooi, Utrecht en Noord-Holland. Bij Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf bent u aan het juiste adres voor de glasbewassing van uw woning, winkel, kantoor/bedrijfspand, sportvereniging of school. Wij laten uw ramen zowel aan de binnen- als de buitenkant weer helder stralen. Voor hoog- of laagbouw en/of ramen die moeilijk te bereiken zijn bieden wij voor zowel zakelijke als particuliere klanten een passende oplossing voor uw glasbewassing tegen een scherpe prijs.

Stralend schone ramen zijn het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Het goed onderhouden van de ramen en kozijnen zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling van het gehele pand (en dus een goede eerste indruk van bezoekers), het vergroot ook de levensduur van uw glas en kozijnen.

Wist u dat ieder persoon zich onbewust prettiger en energieker voelt wanneer deze zich in een schone, hygiënische omgeving bevindt?

Meer informatie over glasbewassing?

Heeft u een vraag, of wilt u een offerte ontvangen? Neem direct contact op.
Contact

Werkwijze glasbewassing

Glasbewassing doen wij op de traditionele manier. Met behulp van ladders, maar ook met hulp van de meest innovatieve hulpmiddelen en gereedschappen. Aan zowel de binnen- als de buitenkant komen wij met ons telewash-systeem gemakkelijk op de moeilijk bereikbare plekken tot hoogtes van wel 12 meter. Voor nog hoger gelegen ramen maken wij gebruik van hoogwerkers, of van voorzieningen van het gebouw zelf.

Het reinigen van de ramen middels telescoopbewassing is snel, veilig en milieuvriendelijk. Wij gebruiken water in zijn puurste vorm voor een streeploos en glanzend resultaat. Onze glazenwassers maken ten allen tijde gebruik van osmosewater. Osmosewater is vrij van kalk, zout, lood, magnesium en ijzer. In combinatie met onze speciale borstels laat het uw ramen aan de binnen- en de buitenkant weer helder stralen zonder vlekken of strepen.

Foto_glasbewassing_ladder
Glasbewassing_gondel
Glasbewassing ladder

Uw glasbewassing laten verzorgen door Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag