Gevelreiniging

Een schone gevel is het visitekaartje van uw woning, winkel, kantoor, of bedrijfspand. Bij Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf verzorgen wij de schoonmaak van de gevel zodat uw pand er weer representatief uitziet en alle vervuiling verwijderd is. Gevels komen in diverse materialen voor. Zo zijn er stenen, kunststof, trespa, of glazen gevels. Iedere gevel vereist zijn eigen aanpak en het goed en grondig reinigen van uw gevel is mede afhankelijk van het type gevel en de aard van de aanslag. Wij bepalen daarom altijd eerst de mate van vervuiling, om u vervolgens de beste type reiniging aan te bieden.

Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf verzorgt de gevelreiniging voor bedrijven, particulier en verenigingen van eigenaren van appartementencomplexen. Het reinigen van de gevel zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling, het draagt ook bij aan de duurzaamheid van het pand. Wij komen graag bij u langs voor een eenmalige reiniging van uw gevel, maar bieden ook de mogelijkheid om uw gevel regelmatig te laten reinigen.

Meer informatie over gevelreiniging?

Heeft u een vraag, of wilt u een offerte ontvangen? Neem direct contact op.
Contact

Werkwijze gevelreiniging

Bij het reinigen van gevels kan doormiddel van verschillende methodes de vervuiling verwijderd worden. Dit gebeurt meestal met inzet van de hogedrukunit en eventueel een benodigd schoonmaakmiddel. Afhankelijk van wat voor vuilaantasting (graffiti, roet, schimmel etc.) en wat voor soort gevel het betreft, stellen wij de meest geschikte reiniging voor om de gevel in nieuwstaat te brengen. Als de reiniging afgerond is bestaan er nog verschillende opties om beschermlagen aan te brengen tegen diverse soorten vervuiling.

Uw gevel laten reinigen door Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag