Schoonmaakdiensten

Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf biedt een zeer breed pakket schoonmaakdiensten aan in de facilitaire dienstverlening in de omgeving van Almere, ’t Gooi, Utrecht en Noord-Holland. Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden als kantoorschoonmaak en het verzorgen van de glasbewassing voor bedrijven, VvE’s en particulieren, bieden wij u ook de helpende hand bij specialistische schoonmaakklussen. Hierbij valt te denken aan verschillende schoonmaakdiensten zoals gevelreiniging, dakgootreiniging en vloerreiniging.

Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf blinkt uit in diverse schoonmaakdiensten. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Daarom vinden wij het belangrijk om via korte lijnen te communiceren met de klant om deze inzicht te geven in de afspraken, controles en kwaliteit van het geleverde werk. Uw vaste aanspreekpunt is voor alle vragen te bereiken via telefoon of email.

Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Meer informatie over onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een vraag, of wilt u een offerte ontvangen? Neem direct contact op.
Contact

Onze diensten

Uw schoonmaakdiensten laten verzorgen door Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf?

Neem direct contact op met ons voor uw vraag of een vrijblijvende offerte.
Contact