Kantoorschoonmaak

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Almere, of in de regio Flevoland, ’t Gooi, Utrecht en Noord-Holland die uw kantoor of bedrijfspand op een professionele manier schoonmaakt?

Een schone werkomgeving draagt bij aan een representatieve en positieve uitstraling van uw bedrijf naar bezoekers en klanten toe, maar ook naar uw eigen medewerkers die zich dagelijks in uw pand bevinden. Hier creëert u een productievere werkomgeving voor uw personeel. Laat het schoonmaakonderhoud van uw kantoor- of bedrijfspand daarom over aan de ervaren professionele schoonmakers van Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf. Onze gecertificeerde schoonmakers verzorgen het dagelijkse schoonmaakonderhoud voor, zowel het interieur als het exterieur van uw kantoor- of bedrijfspand.

De tijd dat een kantoor van 9 tot 5 werd gebruikt en dat de schoonmaker in de avonduren zijn dienstverlening aanbood ligt ver achter ons. Door flexibele werktijden en 24/7 diensten zijn sommige kantoorpanden altijd in bedrijf. Hierdoor is de schoonmaakbehoefte totaal veranderd. Wij passen ons aan deze wisselende schoonmaakbehoefte aan door op flexibele tijden inzetbaar te zijn om uw medewerkers en klanten zo min mogelijk tot last te zijn.

Met korte lijnen en heldere afspraken verzorgen wij graag de schoonmaak van uw kantoor- of bedrijfspand met een kraakhelder resultaat.

Meer informatie over kantoorschoonmaak?

Heeft u een vraag, of wilt u een offerte ontvangen? Neem direct contact op.
Contact

Werkwijze kantoorschoonmaak

Bij reguliere kantoorschoonmaak worden de tijden en handelingen afgestemd met de wensen van de klant. De meest voorkomende situaties bij kantoorschoonmaak zijn het 2x per week stofzuigen en dweilen van de vloer, het vochtig afnemen van bureaus en stoel/tafelpoten, vensterbanken en andere liggende delen, toiletten schoonmaken, legen van prullenbakken en stof raggen verwijderen. Wij gebruiken hierbij onze eigen producten die tot op heden veel tevredenheid hebben gebracht bij onze klanten.

Het is mogelijk om bij ons voordelig producten af te nemen als wc-papier, vuilniszakken en verschillende toiletartikelen. Zo heeft u ook geen omkijken naar de aanvullingen hiervan en regelen wij alles voor de klant.

Uw kantoorruimte laten schoonmaken door Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag