/Over ons
Over ons 2018-08-13T19:28:32+00:00

Over Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf

Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf is in oktober 2014 opgestart in Almere. Nadat ik in de lastige crisisperiode om economische redenen werd wegbezuinigd bij mijn toenmalige werkgever besloot ik om mijn kennis, ervaring en vaardigheden zelfstandig aan te bieden en schreef me in bij de Kamer van Koophandel.

Het is een keuze geweest waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. Inmiddels zijn wij een kleine schoonmaakonderneming geworden en met een klein select groepje van zeer ervaren medewerkers hebben wij een mooie gezonde groei doorgemaakt in de afgelopen jaren.

Juist door dit kleine ervaren groepje bij elkaar te houden, kunnen wij ons onderscheiden van andere en grotere ondernemingen. De klant staat bij ons centraal en door korte lijnen te onderhouden naar onze opdrachtgevers toe en met vaste aanspreekpunten, krijgt u direct een antwoord op uw vraag.

Wij hebben graag een goede band met onze opdrachtgever maar ook zeker met de rest van het personeel en de klanten die bij onze opdrachtgevers over de vloer komen.

Wij zijn er trots op dat een aantal ondernemingen het vertrouwen in ons uitgesproken heeft. Wij doen er dan ook alles aan om dit vertrouwen te belonen door kwaliteit te blijven leveren!

Wij verrichten werkzaamheden voor zowel de particuliere- als de zakelijke sector in de regio’s Flevoland, ’t Gooi, Utrecht en Noord-Holland. Mochten er onduidelijkheden zijn, of wilt u graag meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf?

Heeft u een vraag, of wilt u een offerte ontvangen? Neem direct contact op.
Contact

Volg ons:

Al onze medewerkers zijn in
het bezit van het VCA-diploma.

hollandse molen

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door het maken van duidelijke afspraken, persoonlijk contact en korte lijnen leveren wij uitstekende kwaliteit en een hoog service-level tegen een eerlijke prijs.

Jordy Fernhout

Onze klanten

“Enige tijd geleden overgestapt naar Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf. Naast ons eigen kantoor, maken ze inmiddels ook andere projecten voor ons schoon. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Zodra wij de vraag van een opdrachtgever krijgen om ook schoonmaak werkzaamheden uit te voeren, besteden wij dit met een gerust hart uit aan Fernhout. Naast het prettige contact, staan ze voor kwaliteit en kunnen ze snel schakelen. Iets wat in ons vakgebied zeer welkom is. Een goede samenwerking en een kraakhelder resultaat is wat ze bieden.”

Marc Mondriaan
Regiomanager 
Ad Hoc Beheer
www.adhocbeheer.nl

“Begin vorig jaar is Fernhout Glazenwassers en Schoonmaakbedrijf begonnen met het lappen van de ramen van ons ouder kantoor in de Noorderplassen. Aangezien wij zo tevreden waren maakt Fernhout Glazenwassers en Schoonmaakbedrijf, sinds mei 2017. ons nieuwe mooie kantoor in Almere Poort van binnen schoon en lapt de vele ramen. Wat ik zo fijn vind aan Fernhout Glazenwassers en Schoonmaakbedrijf is dat zij net zo lang doorgaan en optimaliseren totdat ik als klant tevreden ben. Ondanks dat het bedrijf groeit blijft de benadering persoonlijk en zoekt hij de schoonmaker die past bij het bedrijf. Hoop dat hij nog jarenlang op deze manier het werk uitvoert.

Carolien Schut
Huis & Hypotheek
www.huis-hypotheek.nl

“Wij zijn zeer tevreden over Fernhout Glazenwassers en Schoonmaakbedrijf.

Al jarenlang onze schoonmaakpartner. Flexibel, betrouwbaar en altijd vakkundig. Naast de glasbewassing binnen en buiten, ook aan te raden voor algemene schoonmaak van een bedrijf. Als Fernhout Cleaning is geweest weet ik zeker dat elk hoekje en kiertje weer helemaal schoon is.”

Oktay Ceylan
Restaurant O Sole Mio
www.osolemio-almere.nl