Over Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf

Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf is in oktober 2014 opgestart in Almere. Nadat ik in de lastige crisisperiode om economische redenen werd wegbezuinigd bij mijn toenmalige werkgever besloot ik om mijn kennis, ervaring en vaardigheden zelfstandig aan te bieden en schreef me in bij de Kamer van Koophandel.

Het is een keuze geweest waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. Inmiddels zijn wij een kleine schoonmaakonderneming geworden en met een klein select groepje van zeer ervaren medewerkers hebben wij een mooie gezonde groei doorgemaakt in de afgelopen jaren.

Juist door dit kleine ervaren groepje bij elkaar te houden, kunnen wij ons onderscheiden van andere en grotere ondernemingen. De klant staat bij ons centraal en door korte lijnen te onderhouden naar onze opdrachtgevers toe en met vaste aanspreekpunten, krijgt u direct een antwoord op uw vraag.

Wij hebben graag een goede band met onze opdrachtgever maar ook zeker met de rest van het personeel en de klanten die bij onze opdrachtgevers over de vloer komen.

Wij zijn er trots op dat een aantal ondernemingen het vertrouwen in ons uitgesproken heeft. Wij doen er dan ook alles aan om dit vertrouwen te belonen door kwaliteit te blijven leveren!

Wij verrichten werkzaamheden voor zowel de particuliere- als de zakelijke sector in de regio’s Flevoland, ’t Gooi, Utrecht en Noord-Holland. Mochten er onduidelijkheden zijn, of wilt u graag meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf?

Heeft u een vraag, of wilt u een offerte ontvangen? Neem direct contact op.
Contact

Volg ons:

Al onze medewerkers zijn in
het bezit van het VCA-diploma.

hollandse molen

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door het maken van duidelijke afspraken, persoonlijk contact en korte lijnen leveren wij uitstekende kwaliteit en een hoog service-level tegen een eerlijke prijs.

Jordy Fernhout