Spinbestrijding

Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf is het adres voor spinbestrijding en voorkomt hiermee spinnenoverlast, spinnenwebben, spinrag en spinnenuitwerpselen in Almere en de regio Flevoland, ’t Gooi, Utrecht en Noord-Holland.

Spinnenwebben veroorzaken een onhygiënische uitstraling en brengen veel overlast en ergernissen met zich mee waaronder de spinnenuitwerpsels die een hoge zuurgraad hebben. Deze kunnen kozijnen en het glas schade toe brengen als dit niet op tijd behandeld wordt. Gebouwen in de buurt van waterrijke gebieden en met verlichte objecten trekken allerlei insecten aan die uw pand sterk kunnen bevuilen. Portieken, kozijnen, balkons en lichtbakken zijn favoriete objecten voor insecten en trekken spinnen aan.

Heeft u spinnen overlast in en om uw woning, winkel, kantoor- of bedrijfspand, of rondom uw loods, schuur, caravan of boot? Zitten uw deuren, ramen en de buitenverlichting ook altijd vol met spinrag en insecten? Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf zorgt voor het milieuvriendelijk verwijderen van spinrag, spinnenwebben en spinnenuitwerpselen. Ook zorgen wij er op een verantwoorde manier voor dat de spinoverlast niet meer terug komt.

Wij werken met een gecertificeerd biologisch product, waarmee we een beschermlaag aanbrengen.

Meer informatie over spinbestrijding?

Heeft u een vraag, of wilt u een offerte ontvangen? Neem direct contact op.
Contact

Werkwijze spinbestrijding

Spinbestrijding wordt geadviseerd 2x per jaar te laten doen. Dit is in het voor- en najaar. Alle kozijnen, randjes en kiertjes waar de spinnen zich bevinden of willen nestelen, worden ingespoten. Hierdoor zullen de spinnen geen behoefte meer krijgen om dit op deze plekken te doen. Wij werken met een biologisch milieubewust product dat de spinnenoverlast zo’n 6 á 7 maanden zal weerhouden.

Informeer naar een abonnement voor 1x of 2x per jaar en geniet uw voordelen!

Spinnen laten bestrijden door Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag
Onze klanten