Loading...
//Rolluikreiniging
Rolluikreiniging 2018-03-18T20:19:25+00:00

Rolluik reiniging

Bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf in de omgeving van Almere of in de regio Flevoland, ‘t Gooi, Utrecht en Noord-Holland om uw rolluiken professioneel te laten reinigen? Bij Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf bent u aan het juiste adres voor het schoonmaakonderhoud van uw ruilluiken.

Het schoonmaken van ruilluiken van uw woning of bedrijfspand is een tijdrovende klus waar u niet altijd zin in heeft. Het 1 tot 2 keer per jaar grondig reinigen van uw rolluik vergroot de levensduur en zorgt voor een nette uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Rolluiken hebben een beschermende functie en krijgen het zwaar te verduren. Door de invloeden van het weer en andere factoren van buitenaf ontstaat er een laag met aanslag op uw rolluik die ervoor zorgt dat uw rolluik er na verloop van tijd niet meer schoon en representatief uitziet.

Wij maken uw rolluik grondig schoon en voorzien het van een beschermende laag zodat het rolluik minder vuil aantrekt. Dit zorgt voor een langdurig schoon aanzicht.

Meer informatie over rolluik reiniging?

Heeft u een vraag, of wilt u een offerte ontvangen? Neem direct contact op.
Contact

Werkwijze rolluikreiniging

Met inzet van onze schoonmaakmiddelen zorgen wij op een handige manier dat de rolluiken aan beide zijden weer de kleur krijgen die ze horen te zijn. Dit kunnen wij doen met zowel elektrische als handmatige rolluiken.

Uw rolluiken laten reinigen door Fernhout glazenwassers en schoonmaakbedrijf?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag
Onze klanten